Tarieven

ja2 Net zoals jullie speech zijn ook de kosten voor mij, jullie eigen trouwambtenaar, heel persoonlijk en op maat.

We gaan het er samen uitgebreid over hebben zodat jullie precies weten waar je aan toe bent. Op deze manier kunnen jullie verzekerd zijn van een op maat gesneden offerte en is alles meteen duidelijk.

uitnodiging2De gemeente waar jullie gaan trouwen brengt kosten in rekening, de zogenaamde leges. Bovenop die leges komt het bedrag wat de gemeente rekent voor het Benoemingsbesluit voor 1 dag wanneer jullie je eigen trouwambtenaar meebrengen. Daar kan ik helaas niets aan veranderen en het verschilt – vreemd genoeg – ook per gemeente. Die kosten betalen jullie rechtstreeks aan de gemeente en staat los van mijn vergoeding. Wanneer jullie het lastig vinden om alles uit te zoeken regel ik dat voor jullie.

Wacht echter niet te lang met aangeven dat jullie je eigen trouwambtenaar meenemen. Dit kan je direct doen bij de betreffende gemeente wanneer jullie in ondertrouw – of voornemen huwelijk, zoals het ook heet – gaan. Op de meeste plaatsen kan dit digitaal.  Geef ook meteen aan op welke locatie jullie willen gaan trouwen. Wanneer jullie een eigen locatie voor ogen hebben die nog niet staat aangemerkt als trouwlocatie gaat er de nodige tijd overheen voordat het geregeld is!

daphne

Wanneer ik in de gemeente Vlissingen trouw komen er geen extra kosten bij, maar ben ik niet als zelfstandig trouwambtenaar aan het werk. Daar gelden de regels van de gemeente Vlissingen. Ook dan doe ik mijn uiterste best om een persoonlijke, mooie ceremonie te verzorgen.

Zodra we het aan het eind van het eerste gesprek eens zijn om met z’n drietjes verder te gaan stuur ik jullie een nota waarin ik om een aanbetaling vraag van 25% van het totaalbedrag. Vanaf dat moment is de datum exclusief voor jullie geboekt. Het overige deel moet uiterlijk twee weken voor de trouwdatum zijn voldaan. Jullie krijgen van mij een duidelijke factuur waarin alle bedragen inclusief BTW zijn. Zie algemene voorwaarden.