Reacties

Dinja & Danny:

Daphne verzorgde onze trouwceremonie op 1 september 2017. Danny en Dinja

Ze gaf haar eigen draai er aan met een lach en een traan.
Ze had goed informatie op genomen van onze vrienden en kennissen. Ze vertelde ook echt wat bij ons past en zoals we zijn.
Iedereen luisterde aandachtig naar het mooie verhaal wat ze vertelde en we konden hier ons ook echt in terug vinden met wat ze zei.
Ook had ze nog een speciale verassing voor ons, wat wij en alle andere niet zagen aankomen. En waar het dan echt om ging maakte met de tekst van het nummer wat wij zo speciaal vonden de huwelijksvoltrekking echt helemaal compleet!
Ook na afloop kregen wij van de aanwezige mooie complimenten van hoe Daphne het huwelijk had voltrokken, zo eigen en zo vertrouwd.
We zouden het zo weer opnieuw over doen!

Daphne heel erg bedankt!

 

John & Djamida:

Lieve Daphne, daar stond je dan ons op te wachten op onze trouwlocatie aan de Boulevard op 14 juli 2017. Wat een rust straalde je uit, je nam de tijd voor ons, even een momentje en bewust worden het is jullie DAG. Je pakte mijn hand vast, keek John aan en zei laat alles los en GENIET het is jullie moment! Dit is wie jij bent en zegt alles over jou.

De ceremonie was prachtig, je mooie woorden die je met humor vertelde ontroerde niet alleen ons maar ook de rest van onze familie en vrienden. Jij bent een lieve, hartelijk en warm persoon. Voor alle toekomstige bruidsparen Daphne is de trouwambtenaar die je zoekt!

Bedankt lieve Daphne!

 

Teun & Jasmijn:

Teun en Jasmijn

Lieve Daphne, sorry dat deze recensie even op zich liet wachten, we steken maar ‘de schuld’ op het drukke leven van een pas getrouwd stel 😉

30 juni 2017 was jij onze ambtenaar van de burgerlijke stand. Een paar weken daarvoor ontmoeten we elkaar ook al op onze feestlocatie: Strandpaviljoen Kon-tiki. Wij vonden het allemaal best een beetje spannend, maar jij stelde ons op ons gemak, stelde vragen, luisterde en zorgde ervoor dat wij (als dat al mogelijk was) nog meer zin kregen in onze trouwdag!

30 juni was het dan zover, het hele plaatje klopte, jij, de speech, de locatie, wij vonden het geweldig! Dankjewel voor al je mooie gesproken woorden! Wij hebben er geen moment spijt van gehad dat we jou als ambtenaar hebben gekozen!

Voor iedereen die nog twijfelt: kies Daphne!! Nogmaals dank!

 

Liesbeth:

Lieve Daphne, 

Alycia en JarnoWat was het speciaal dat ik erachter kwam dat jij de trouwambtenaar van onze dochter Alycia en schoonzoon Jarno was. 

Hij had jou uitgekozen, zomaar….uit de foto’s van de gemeente Vlissingen. Speciaal voor hun maar ook heel speciaal voor mij omdat wij ons prille kinder geluk samen mochten delen 25 jaar geleden. En nu stond jij weer aan hun geluk om ze in de echt te verbinden…….prachtig.Met zoveel mooie en lieve woorden pinkten we weer samen weer wat hele kleine traantjes weg. Een sprookje, ik kan niet anders zeggen. Ik ben je zeer dankbaar dat je deze onvergetelijke dag zeer bijzonder hebt gemaakt en dat geldt ook voor mijn man en de schoonouders. Ik kan je helaas nog geen foto sturen maar weet zeker dat het bruidspaar dat direct gaat doen zodra ze terug zijn van hun huwelijksreis.

Duizend maal dank voor de prachtige ceremonie. 

 

Danny en Megan:

Daphne heeft op 4 mei 2016 ons huwelijk voltrokken op de boulevard in Vlissingen. Vooraf een hele fijne kennismaking gehad!

Je nam de tijd voor ons, je wilde ons leren kennen. Veel gelachen, we voelde ons echt een bruidspaar en geen nummertje. De ceremonie was een prachtig moment met emotie maar ook met een lach en een traan.

De ceremonie was zo ‘ons’! Precies zoals Danny en ik gehoopt hadden! Het weergaf perfect hoe wij zijn en hoe wij in het leven staan.

Aan alles had jij gedacht Daphne! We zijn zo ontzettend blij met onze keuze voor jou! Ik zou je aan alle bruidjes aanbevelen! Dikke knuffel!

 

reakties-1

Casper en Tamara:

Lieve Daphne. Onze trouwdag was beter dan we ooit hadden durven dromen. Nog heel erg bedankt voor alles. Zelfs een paar mensen van wie we dachten dat ze niet zouden huilen, pinkten een traantje weg bij de ceremonie.

We hebben genoten en de hele dag was zo mooi. Je kan zien aan onze foto’s hoe iedereen reageerde tijdens de speech! Dank je wel voor alles!

 

dsc_8831

Harold en Annelies:

Goedemorgen Daphne,

Wilde je nog even bedanken. Beetje laat maar wel gemeend.

Voor de mooie woorden die sprak bij ons huwelijk.

Vooral hoe mooi je het verwoorde wat betreft de dochters van Harold. We blijven hopen dat de dag komt dat ze weer in zijn leven zijn. Dank je wel voor alles.

 

 

Figen en Lambert:

figenBeste Daphne,

Ontzettend bedankt voor je hart verwarmende en de liefdevolle woorden en de speech. Wat hebben Bode en jij een bijzonder mooi speech en ceremonie voor ons voorbereid. Lambert en ik waren helemaal ontroerd (het was je niet ontgaan denk ik;-) ). Ook dank aan Bode via jou. Complimenten van ons.

Wij hebben besloten elke jaar 9 september romantisch samen uit eten te gaan  en willen dan jouw speech lezen om deze speciale gevoel nog eens te beleven.

Wij vinden het heel mooi en speciaal, omdat onze trouw ambtenaar wilde met onze op de foto en wil zij het foto ook zelf bewaren. Trouwens wij staan heel leuk op de foto. Ik wil trots aan iedereen laten zien dat jij onze trouw ambtenaar was en wil graag aan iedereen jouw aanbevelen. Zodat iedereen mee mag maken hoe mooie mens ben jij.  De foto’s zijn bijgevoegd. Wij zullen zeker een hele mooie recensie geven, willen wij graag andere bruidsparen enthousiasmeren hoe bijzonder mooi, liefdevol ceremonie en speech kan voorbereiden.

Wij willen nog eens via deze weg aan Bode en jou onwijs bedanken voor deze onvergetelijk dag. 

Warmen groeten van ons en veel liefs.

 

wouter-anjabelWouter en Anjabel:

Lieve Daphne,

Bedankt voor de prachtige, persoonlijke speech die je ons gegeven hebt. Onze dag kon niet meer stuk.

De zee, alle mensen, de bloemversieringen en jouw mooie aandeel en persoonlijke speech hebben het voor ons onvergetelijk gemaakt.

 

 

kevin-samanthaKevin en Samantha Fleuren:

Op 8 augustus 2015 zijn wij getrouwd in Kasteel Wijenburg in Echteld. Onze dag was ‘anders’ dan een normale trouwdag en vanaf het begin wisten wij dat wij Daphne wilde vragen om ons te trouwen.

Vanaf het allereerste gesprek voelde het direct goed; dit wilden we echt. Geen standaard speech, maar echt een persoonlijke toespraak die perfect aansluit op wie wij zijn en ons verhaal. Daphne had tijdens de gezellige en lange voorgesprekken oprechte interesse en hoorde onze wensen en verhalen aan. Het was een heel warm en persoonlijk gesprek. Hierna wisten we het zeker; Daphne zou van onze trouwceremonie een bijzonder moment maken.

 Dat onze dag anders was dan gemiddelde trouwdagen was geen enkel probleem, ze was heel erg flexibel en dacht graag met ons mee. Ook het contact met de gemeente ging volledig via Daphne; we hoefden ons daar dus geen zorgen om te maken.

 Tijdens de ceremonie werden onze gevoelens waar gemaakt. De toespraak van Daphne was zeer persoonlijk en emotioneel. Een mooi en bijzonder verhaal met serieuze momenten, momenten waarin werd gelachen en momenten waarin onze ouders, familie en (buitenlandse) vrienden werden betrokken. Ze was echt één met het gezelschap.

Kortom: Daphne heeft onze trouwceremonie zo gedaan, dat we het ons niet beter hadden kunnen voorstellen. Ze kenmerkt zich door betrokkenheid en flexibiliteit en is in staat om van ‘jullie’ verhaal een zeer persoonlijke ceremonie te maken.