Persoonlijke speech

Waarom zou je een eigen trouwambtenaar meenemen?

Daar kan ik heel kort over zijn. Jullie eigen trouwambtenaar is er speciaal en alleen exclusief  voor jullie!

Wanneer je zóveel aandacht en zorg besteedt aan alle facetten van je trouwdag en alles helemaal precies jullie eigen smaak is, dan wil je toch zeker dat het aller belangrijkste stukje van deze dag ook speciaal en uniek voor jullie is?

blij
Jullie eigen verhaal is het absoluut waard om verteld te worden op een manier die bij júllie past. Met humor als dat kan, integer en puur op momenten dat daar om gevraagd wordt, maar altijd zeer persoonlijk, herkenbaar en uniek voor jullie tweetjes.

daphne-togaJe wil natuurlijk dat er – in positieve zin – nog lang over wordt nagepraat.

Een familielid of goede vriend vragen om de ceremonie te leiden is heel goed bedacht, maar… waarom zou je hem of haar niet gewoon laten genieten van jullie feestelijke dag? Er is nog gelegenheid genoeg om op een leuke manier die ene, speciale anekdote of dat lieve, gekke, bijzondere verhaal te laten vertellen zonder dat daar druk op staat. Zo zorg je voor meerdere mooie, persoonlijke en intieme momenten gedurende jullie héle trouwdag en beperk je het niet tot maar 1 moment.

Wanneer je met zoveel zorg en aandacht alle onderdelen uitkiest voor jullie belangrijkste dag, dan wil je toch ook de trouwambtenaar hebben die het beste bij jullie past? Iemand die écht met jullie meedenkt, en adviezen en tips kan geven waar jullie misschien nog niet aan hebben gedacht!

Maar het belangrijkste is dat Wedding – D ervoor kan zorgen dat jullie lekker ontspannen kunnen genieten, zonder tijdsdruk of haast. Zo blijft er voor jullie alle tijd over om andere leuke dingen te doen.

Als jullie dat prettig vinden kan ik de alle benodigde papieren regelen. Bij een officieel huwelijk breng ik de aktes mee en zorg na afloop ook weer dat ze netjes worden ingeleverd bij de betreffende gemeente.

Met een eigen trouwambtenaar ben je niet aan een tijd gebonden. Willen jullie onder de sterrenhemel elkaar diep in de ogen kijken, of aan de waterkant van dat mooie meer bij zonsopkomst? De keuze is aan jullie! Maar in alle gevallen is het JULLIE (huwelijks) ceremonie met…

speech