Kinderen

Jullie kinderen; de kinderen van je partner, of dat aller leukste neefje…ja-ja-ja

Natuurlijk wil je dat ook voor hén jullie trouwdag heel speciaal wordt. Zeker voor kleine kinderen is het allemaal heel spannend! Papa en mama die toch een beetje ‘anders’ doen dan ze gewend zijn of er in ieder geval al heel anders uitzien dan normaal…

Een nieuwe gezinssituatie – wanneer beide partners 1 of meerdere kinderen hebben uit een eerdere relatie – vraagt om een leuke, misschien wel gezamenlijke invulling van de ceremonie.

Wanneer je kinderen hun eigen plekje geeft of een rol die bij ze past binnen de (huwelijks)ceremonie, dan vinden ze het veel leuker. Door kinderen erbij te betrekken kun je deze dag nog specialer en persoonlijker maken.  Niet saai of extreem spannend, maar juist gezellig, en iets om je op te verheugen. Ideetjes genoeg om er een ontspannen en bijzondere ceremonie van te maken.

dsc_9167

Niet alleen jonge kinderen vinden het spannend, juist voor de wat oudere kids is het goed om ze mee te laten denken over hun rol tijdens de ceremonie. Misschien willen ze zelf iets zeggen of vertellen, de akte voorlezen of samen met jullie een ‘ritueel’ uitvoeren. Tijdens ons gesprek zullen we de mogelijkheden en wensen allemaal bekijken. Er komt dan een persoonlijk, eigen moment uit dat jullie als gezin op het lijf geschreven is!